Fórum

Radar
22.07.2008 18:42
#38863 detail odpovědět

Já bedny nechci žádné :-), chce je kapel a v té kapele jsou pouze muzikanti a jejich názory jsou dost schyzofrenní, takže na jedné straně by rádi malé a lehké bedny + na větší akce přidat sub. V případě 8-10" by se záhy rychle ukázalo, že sub je třeba vpodstatě hned > na to já mám názor > než satelity s 10" a sub + akt. cross, další konce... to raději solidní kompakt 15+1,4" a vystačí si s tím poměrně dost, zabere to stejně místa při dopravě jak předchozí varianta, dražší to rozhodně nebude. Jak ostatně psal v podobném duchu chvíli přede mnou i Hubert. Bedny preferujem pasivní, na tom shoda je. Vladimíre, díky za rady. Nepodceňuju žádnou z beden megaton, protože vím, že dělají sestavy, které má smysl dělat. My se neznáme, s Hubertem ale poměrně dlouho a osobně ano, takže on odpověděl v jiné rovině, protože ví, že: "Co zvládneš vyrobit? Už zde bylo tisíkrát probíráno že samo domo robo nenahradí vývoj a spousty hodin měření a nákladově se to fakt nevyplatí - podívej se na ceny. Ale je to samozřejmě na tvém svobodném rozhodnutí." na mě neplatí ;-). Už jsem stavěl kdeco a kompakt se supportem odtud je relativně legrace. Takže zpět k pultům - vyhrál PA12 + GX5.