Fórum

Mira
13.07.2008 14:53
#38637 detail odpovědět

Ahoj, zdravím všechny co se točí kolem hudby. Tak jsem si v tichosti během několika týdnů pročetl fórum, abych si tak nějak očíhnul názory na RCF aparáty. Slyšel jsem hrát 4PRO6001, ART500A, každé na jiném stylu a musím říct že se mi jejich sound velmi líbil. Uvažuji koncem letošního roku nebo začátkem příštího roku pořídit si konečně firemní aparát, protože po 16ti letech zvučení se samodomo aparátem bych chtěl pokročit na jinou úroveň. Ale stále váhám mezi 4PRO6001A a TT25A. TTéčka jsem ještě neslyšel hrát a tak by mě zajímalo, jestli je někdo na moravě používá. Rád bych se stavil na nějaké bigbítové akci, kde budou hrát. I když podle reakcí co jsem zde četl 4PRO6001 jsou relativně lepší, ale jak se zde řešilo je problém, jak je umístit vysoko, když 2 basy na sobě mají výšku 140cm a výškový driver je v dolní polovině bedny. A navíc si nedovedu představit jak dostat bednu 55kg těžkou a 92cm vysokou do výšky 170 - 180cm. Nebo spíše po akci sundat :-)). V tomhle mi TT25 připadá jako lepší řešení. Závěsné systémy nemám a pořizovat si je je pro mě docela velká finanční zátěž. Prosím, pokud někdo na moravě TT25 má, dejte vědět, kde hrajete, abych si přišel poslechnout zvuk. Děkuji Vám předem ...