Fórum
Tak jsem se nasral.Koupil jsem zesilovač PEAVEY CS4080HZ,který jsem chtěl inzerovat že ho prodávám.Důvody jsem měl takové že po neshodách a krachu projektu jsem byl nucen ho znovu prodat,přestože jsem ho měl jen týden.Jeho cena je taková,kterou Hubert nemůže zveřejnit,protože by mu to asi natrhlo prdel,kdyby si ten zesák někdo našel na webu a zjistil jeho cenu.To kdo jsem, jsem mu napsal,takže i středně inteligentní foxteriér pochopí,že nezastupuji žádnou jinou firmu co se týče prodeje hudebních aparatur.Jednoduše jsem chtěl prodat věc,kterou nepotřebuji,i když je nová.Co z toho plyne?Nesnažte se prodávat přes tento eshop výrobky,které jsou cenově zajímavé, nedej bůh novější,které by vedly k tomu,že se jim nepodaří prodat tolik sraček od behringera,který se to tu jen hemží.To že nejsem dealer poznáš i z mých nákupů na vašem eshopu.To že můj inzerát,který si povolil vypadá jak píšeš od blázna,věř že ty jsi vetší blázen a na znění tohoto inzerátu máš největší podíl.Sinclair,opravdu bych nepřirovnával peavey,,i když to podle mě taky není bůh ví co\\\" k takovým sračkám jako je American Audio.Nechci nikoho urazit,ale konkurenční boj vám leze pěkně na mozek.