Fórum

07.07.2008 10:17
#38448 detail odpovědět

Prosil by som o radu p. Huberta.

Chcem si postavit PA satelity. Chcem kopirovat nejaky overeny navrh. Malo by to byt teda 2-pasmo, osadenie D220Ti s HM25 - 25 + Selenium 15PW5-SLF, alebo EMI Delta 15LF. Totiz jedna sa o vec, ze potrebujem, aby tieto satelity hrali v mensich priestoroch i obstojne basy, bez subbasov, ktore planujem postavit neskôr. Zvucim folklor a country, cize potrebujem aj vyrazne stredobasy. Kvôli tymto poziadavkam sa mi najlepsie pozdava to Selenium, kedze delty maju bez subbasov trosku problem. Aky mate nazor nato Vy? Moze byt to selenium? Takze predstavujem si to tak, ze ked budu hrat satelity fullrange, tak subsonic okolo 40Hz a vzhladom na Xmax vychylku okolo 200w. Mohlo by to byt? Co sa tyka navrhov, tak by som chcel pouzit jeden priamo od firmy Selenium, mal by to byt model VBT115A2. Mate s tymto modelom nejake skusenosti? Oplati sa to? Taktiez sa mi jedna aj o financnu stranku, po ktorej mi tieto menice vyhovuju, takze cakam iba na schvalenie od Vas.

P.S.: Povodne som pozeral po stavebniciach Megaton EM151 - Kit, ale vzhladom na vyssiu cenu (i ked je v tom material na stavbu) a pouzitie menica EMI Delta 15, ktory je "slabsi" nez Selenium som tuto moznost zamietol.

Vopred dakujem za reakciu.