Fórum

04.07.2008 12:47
#38342 detail odpovědět

PH a další anonymové, co se stydí za svůj mail :
Není to moje konkurence, nic neprodávám. Jsem servisák, vidím ty střepy zevnitř, hluchej tetřev také nejsem a to mluví za vše. Výsledky svých měření jsem schopen kdykoli obhájit.

Moderní a soudobé synonymum pro systematické okrádání a podvádění zákazníka je \\\"obchodní strategie\\\" ???

Výrobky RHSoundu, ale i Omnitronicu a dalších podobných \\\"firem\\\" už ani do opravy neberu, není to ekonomické opravovat, náklady na servis téměř vždy přesahují zůstatkovou a užitnou hodnotu toho přístroje. Ty čtyři bedny RH byla výjimka, daná časovým tlakem. V neděli bedny odešly a ve středu se mělo hrát na dalším kšeftu, záruka nezaáruka. Cena opravy jedné té bedny dosáhla téměř třetiny její pořizovací hodnoty. Jak se vyjádřil kapelník - \\\"pudou z domu\\\". Škoda, že nemám svoje ARTčka nebo jiné slušné aktivy, abych jim je mohl půjčit - nejspíš by jejich řitní otvory zůstaly rozšklebené pěkně dlouho.
MA2150 neznám zevnitř, není na trhu dlouho, dá se tedy předpokládat, že většina majitelů ještě uplatňuje záruky pokud se něco stane, ke mně se takové přístroje dostávají až po jejím uplynutí.