Fórum
michal mishek: musím s tebou jen sohlasit. Profíci domu jsou parada. Nedávno mi Hubert ladil LF12G301+DE250+A9090 (je to tu v měřeních) a to nemá chybu, tomu se žádný hifi nevyrovná. A o tom to je že to hraje dynymicky a živě pak si připdám jako na koncertu a když si putsím z dvd nějakej živák tak to nemá chybu.
Crashpc: Koukáš moc na simulaci, také jsem to ze začátku dělával Když jsem stavěl satelity (PD P12-150) pro podobné použití jako teď ty, tak jsem se samozřejmě pořád koukal na graf výchylky a lámal si and tím hlavu. A ve výsledku to by zcela zbytečné protože i když to dost slušně vosolim tak se ten reprak ani nehne (neperu-li do něj to co má hrát sub). Nicméně časem půsou satelity do světa protože když jsem si poslech LF12G301 tak i když ty satelity hrajou se subem tak prostě tomu něco chybí, takže nejspíš je nahradí něco s menším brachou LF12G301 neboli MB12G301. K 10" Betám můžu říct že zabasují celkem slušně, stavěl jsem s nimi kamrádovi box k baskytaře 2x10" (laděno 85l/53Hz)