Fórum

03.07.2008 12:02
#38300 detail odpovědět

michal mishek:
to je paráda!
Trošku jsem se obával zda to půjde a zda "se to může" aniž bych nečemu uškodil.

Dnes jsem hodně simuloval, a pochopil tvrdou realitu. Což o to, že bych později potřeboval něco lepšího. To až podle situace, kterou nelze odhadnout. Ale v simulaci mi vyšlo, že beta není schopná požadované práce (90-100Hz) ani při 100W, a to je opravdu bída. Člověk by nevěřil co může rozdíl tří palců se zvukem udělat.

Když si vzpomenu na delta12LF co jsem měl v autě jako sub ve 47l closed bedně, uvědomuju si dobře jakou to mělo sílu nad 60Hz. Pokud bych jí nepoužíval na basy, šlo by jí nacpat do 40l(čistý objem) closed bedny? to by bylo úžasný, a satelit stále přijatelně malej!

S tím prodejem:
podle mě je to úrovní společnosti. Lidé dneska prostě nejsou ochotní se pořádně zajímat o věci, a ani zaplatit někoho kdo tomu rozumí a poradí. Nedochází jim že když u 99% výrobků je napsáno "úžasný a kvalitní", že něco není v pořádku. Jsou už od narození obklopováni lží, podvody a šmejdem. Jak mají vědět co je opravdu dobré? Dnešní člověk se pasuje na odborníka poté, co pětkrát správně uhádne nějakou věc, a pak to tak dopadá - po šesté mu to klidně může celé spadnout na hlavu. A to prosím mluvím v řádech desítek let - lidi si o sobě prostě příliš myslej. Jen mentalita.
Myslím že by nikomu z celých čech a moravy nemělo dělat problémy z prodencu nebo odkudkoli jinde objednat věci, případně pro ně rovnou doject. Pokud tohoto člověk není schopen, musí se smířit s tím, že jednoduše není schopný něco kloudného udělat/zařídit. Proto mám dojem, že většinová klientela východu bude prostě jen paběrkovat. je tam prostě takové osazení lidí. (na mě nekoukejte, jsem začátečník a to co kupuju je pro mě typické :-D )