Fórum
1) Prosil bych radu, jaké měniče vybrat pro satelity na univerzální použití. Doma (8x5m místnost) i venku. Důležitá je velikost a mírně design, bude to u počítače (určitě mě zajímá větší vyzařovací úhel) ale větší hmotnost určitě nevadí. šlo by o 10\\\" 1\\\". Cenově dost nízko. Řekněme Beta10 D220Ti - viděl jsem, že to máte odladěný, takže bych to vzal i s vyhybkou, ale pokud by bylo na výběr něco lepšího o pár stováků na bednu dražšího, nechám se inspirovat. Jsem náchylnej na vejšky. Pokud to příliš skřípe a prská, tak od toho ruce pryč. Kdyby se to na požádání dalo na vejškách ještě o decibel zatlumit, ucáknul bych si radostí do gatí. Pod satelity později přijdou dva slušné 15\\\" suby napájené pravděpodobně QSC RMX1850kou(taky od vás, jen co vykradu národní banku) My basy rádi...
Taky by mě zajímalo, do jaké ozvučnice tu betu umístit. BR/closed? je něco ověřeného nebo si mám jít zasimulovat?
Jak se dalo vycítit, praxi se stavbou PA moc nemám. Bude na to samozřejmě potřeba koupit montážní materiál. Nejvíc mě trápí konektory a kabely. Co koupit k té 10\\\" 1\\\" aby to bylo validní > nebylo prasečina nejhoršího kalibru?
2) Někomu jsem tu sliboval dodělání autosubu s 12TBX100. Myslím že to byl Peťo M. jsem nemocnej a tak to jde pomalu. V pátek si jedu pro horní frézku a už to snad pojede rychleji. až dokončím, tak se samozřejmě ozvu.