Fórum
to MARTIN77=DTK 18.06.2008 09:24:38
:)))
nemam rad, kdyz me nekdo obvinuje a sam si vinu neprizna
tak ze tohle jsem napsal Martinovi:
Komu: DTK (27.05.08 8:46:09) cau jo prodej zvazuju, pac ted mi prisli dalsi dva ksefty na cerven a je mi blby ti to zase protahovat, kazdopadne zalohu bych pripadne poslal zpet ;)
on my na to depsal:
Od: DTK (27.05.08 9:59:37) klidne pockam,ja kvuli tomu odrekl jinej super kup a nakoupil sem6reptro rcf za dardu,tak doufam,ze mne nepodrazis,to by bylo megasvinstvo...
myslim, ze tohle vsem jasne, tak ze jsem nemel potrebu odpovidat. pak jsem chvili nefungoval na netu
Tak ze prislo:
Od: DTK (28.05.08 20:19:51)
uz mi ani neodepises
Od: DTK (31.05.08 22:59:26)
?????????????????????????NEHODLAS KOMINIKOVAT?NEBO CO SE DEJE?
Od: DTK (01.06.08 10:01:29)
zitra mi pošleš zpatky penízeco nejdřív,idealkne kolem poledne,pokud ne,začnu to řešit,ješte si rozmyslim jak,ale pravdepodobne trestnim oznamenim a tim,že všem systemkum co jen v čechach jsou napíšu o tom,jakej si zmrdeček.
Od: DTK (01.06.08 10:03:39)
a nejakou omluvu si rozmysli,např že mi pošleš o neco vetsi financni castku,necham to na tobe.zalezi na tobe,jak tahle fraška bude pokračovat,ale počitej s tim,ze ti to neodpustim
no ma reakce:
Komu: DTK (01.06.08 16:37:03)
cy woe co to tu placas...? posledni zpravu co jsem ti psal, myslim pochopi kazdej a jestli neumis cist tak tady ji mas znovu: "PRO CTENARE VIZ NAHORE"
Pokud ale mas takovyhle jednani, rad a radsi ti zalohu vratim, protoze nechci bedny nechat nekomu, kdo ma takhle dementni vylevy
tak ze mi posli cislo tveho uctu, at to muzem skoncovat, pac si to posilal z posty.
a klidne si napis komu chces, tohle me fakt neohromi a nezapomen k tomu kopirovat zpravy, co jsme si psali at si kazdej udela nazor sam. :)))
-----------------------
OMLOUVAM SE TEM KOHO TO BUDE OTRAVOVAT, ALE SVUJ NAZOR SE MUSEL RICT ;)