Fórum
to Maiie : opravdu bych zvážil,to ,na celou aparaturu a zvučení se vybodnout,pokud si aktivní muzikant.Vím o čem mluvím.Před rokem jsem udělal stejné rohodnutí.Jezdily jsem zábavy tím stylem že jsem v 15hod. naložil komplet aparát,přijel na místo, aparaturu vyložil,postavil,nazvučil. a byl jsem strhaný jako mezek.A teď teprve jdeš odehrát celou zábavu, od 21 do 02 hodin. poté začneš všechno balit,rozdělávat nakládat, sca 2 hodinky. přijel jsem domů všechno vyložit sca. v 6ráno jdeš spát.Místo abych si hraní opravdu jako muzikant užil,tak jsem se dřel a honil.
Kompletně celou aparaturu jsem předal kolegovi zvukaři,který nás teď jezdí zvučit.Aparát mi zplácí.Měl starší aparát a tak si hooodně pomohl.A já taky ,na akci se těším ,vezmu kytaru a kombíčko pod pažu.přijedu v 19hod na zvukovku.A vesele hrajeme.ve dvě hodiny ráno si utřu struny,sbalím kombíčko a jedu domů.Pohoda,klídek....Teď už se věnuju jenom hraní a práci ve studiu,Z aparátu mi zbyly jěště 4x RCF 310A+705A na malé akcičky,a zahradní párty :-)
Pokud si najdeš kvalitního zvukaře na stálou spolupráci,určitě ti nebude líto dát alespoň ty 3 tisíce za ozvučení.Všichni budou spokojeni ,posluchači ,kapela a zvukař že má kšeft.