Fórum

Česťa
12.06.2008 14:15
#37829 detail odpovědět

Jak píše Hubert,kdybycho věděli více o tom,co máš za aparát,bylo by teoretické stanovení\\\"diagnózy \\\" mnohem jednodušší. Já to osobně mám podezření na PA. Nedávno si pro mě přijeli kluci z country kapely odkudsi z vedlejší vesnice,kteří hrávali po hospodách a táborácích a na nějaké ty country bály a tam,kde je potřeba si poskládali aparát a nevěděli si s tím rady. Na hromadě tam ležely většinou \\\"domorobo\\\" věci k nepotřebě a bylo jasné,že se toho zbavili starší a \\\"zkušení\\\" kolegové jakožto \\\"super věcí za super ceny\\\". K použití byla tak třetina a nakonec výsledný efekt nebyl z nejhorších,ovšem bez záruky nějaké trvanlivosti a s nepoužitým zbytkem si mohli z fleku otevřít bazar.:o) Dohromady by za ty peníze byl solidní značkový aparátek,který by rizika různého \\\"vazbení\\\" podstatně snížil.
Ten aktivní snímač s elektronikou (EQ) je samozřejmě dobrá investice a pokud je nástroj dobrý,lze jej koupit a odborně nainstalovat,kolega má nástroj firmy FURCH a tuším,že tato \\\"elektrika\\\" je tam k mání jako samostatný komplet.