Fórum
2Radek/Coax: Anoooo chlapci. Som velmi rad, ze sa konecne niekto pustil do naozaj zmysluplnej cinnosti a nevymyslaju sa tu lineArray z teslackych komponentov, pripadne nekopiruju veci podobne turbosoundu z roku 92... :-) Myslim ze toto je ta spravna cesta - zvukovody su k dispozicii, vhodne menice tiez, nejedna sa o ziadny "archaicky model" a pri tom tam nie je ziadna technologicka zaludnost, ktora by sa nedala zvladnut, proste dobra volba! :-) Cudujem sa ze uz davno predtym niekoho nenapadlo vyuzit ponukane zvukovody z Fussionu a nieco taketo nepostavit!
2Radek: ides do triampu, alebo vrchne dve pasma delene pasivne???.. Ake suby k tomu??? Mas nejake datasheety k tej 6001???.. Ja mam len nejake take "velmi propagacne" bez grafov. Zaujimali by ma hlavne smerovky. Ak mas tak posli! Merania menicov samotnych od Huberta mam!
2Coax: naladenie basreflexu nie je vobec kriticke - je ladeny pod pasmo kde budu tie 12" hrat, a prvoradou ulohou tych basreflexovych otvorov je odvadzat teplo od menicov.. ..snad este o nejakom znizeni skreslenia by sa mozno dalo hovorit. Cize mierna diferencia v naladeni basreflexu oproti originalu nebude vobec kriticka.