Fórum

08.06.2008 03:42
#37692 detail odpovědět

Neřekl bych. Jednak jsem se za tu dobu tady zabýval i několika čistě věcnými problémy, jednak jsem snad dodal nějaká ta tvrdá fakta (test v PP a hlavně jeho měření S2, kterou to začalo) a jednak bylo vidět, že nepříliš lichotivé mínění o novějších JBL spíš převládá, není to nějaká moje obsese. Mimochodem - v rámci hledání info o S2 jsem se dostal na pár zahraničních diskuzí a tam rovnou člověka, který nekriticky propagoval JBL, označili za dealera Harman Pro. A to prosím jako jediného, ostatní názory byly brány jako vyjádření osobních postojů a zkušeností. On to totiž nikdo jiný hájit nemůže. Možná to nepřineslo nic Tobě anebo mně, ale my tady zdaleka nejsme jedinými čtenáři. Třeba sem někdo ještě nalinkuje ty vnitřní rozměry S2 (i když bych si je troufnul celkem dobře odhadnout i z těch měření a fotek :-) a bude spousta lidí spokojena, jak lacino se dá taková bedna vyrobit. EQ je v těch grafech taky. Co by měla taková debata jiného přinést ? První otázka zněla, co je v té bedně, že tak hraje. Měl jsem napsat, že Kouzlo Firmy NEXO a pak bychom tady chvíli setrvali v meditaci a rozešli se s mírem v duši ? Žijeme na Západě a tady si i myšlenky konkurují.