Fórum

Roman
07.06.2008 00:42
#37663 detail odpovědět

Česťovi:
mě se moc líbí, jak si lidé hrají se slovy jak se jim to zrovna líbí. O žádných VIP zákaznících jsem nepsal (v každém případě jsi si ale teď šplhnul).
Zajímavé je, že většina mega koncertů po celém světě (Madonna, Deep Purple, Depeche Mode, aj.) - stačí se podívat do referencí se hrají na JBL systémech. Těžko mě budeš přesvědčovat, že to je marketingový tah a že si JBL uplácí tamní umělce :-) Pokud by hráli špatně, jistě by na to nezahráli. Bohužel Tebou udávané značky toho moc neodehráli .... , snad nějaké venkovské tancovačky a NEXO možná nějaké to techýnko, kde je snad jedno co tam hraje...
Jediný průser s JBL co jsem já zažil bylo v CZ zvučení Paula MacCartnyho, kde to fakt hrálo hnusně, dával bych ale spíše vinu zvukařům, než samotnému systému. Nevím, že by se někdo ve světě styděl za svůj kladný názor k JBL .... A že JBL je legenda co se své kvality týče, rozhoduje její prodejnost (těžko mě přesvědčíš, že lidi co si to kupují jsou hluchý a vůbec tomu nerozumí) a popularita. Bohužel o "Tvých" značkách se to říci nedá...