Fórum
Jirko, rozkouskoval jsi to tak, že dost opakuješ totéž. Já nemám v úmyslu obhajovat jednání nikoho ze servisu, ale ti lidé se opravdu snaží (už jsem s nimi o tomto TECHNICKÉM problému několikrát mluvil po telefonu) najít nějaký problém a s ním spojenou závadu, pokud se jim to nedaří, tak prostě nemají co opravovat. Ani jednou mi nikdo z nich neřekl, že by snad nevěřili tomu, že ten zesilovač skutečně tu červenou ledku občas rozsvěcí atd. jenom se jim to prostě ještě nepodařilo. Včera jsem je upozornil, že musí zkusit simulovat i pokles napětí v síti, který se na vzniku tohoto stavu také může podílet, výsledky asi ještě nemáme. Není to žádná "běžná závada", setkali jsme se s ní sice, ale měla jasnou příčinu, kterou se na Tvém zesilovači nedaří najít. Proto si ověřují okolnosti, neexistující poruchu (nebo poruchu mimo zesilovač) nejde v něm opravit. Ohledně způsobu jednání - ano, umím si představit, že byl nevhodný, ale my bohužel potřebujeme lidi, kteří především umí opravovat (zesilovače, pulty, bedny, světla, reproduktory atd.). dneska jich je už hodně málo, protože všichni něco vystudovali a chtějí sedět v kanceláři, ne v dílně, takže výběr neexistuje a jsme rádi za to, co máme. Doufejme to ten sposťák dá dohromady :-)