Fórum
Pri me druhe zavade, lide tady na foru rikali, ze to muze byt zpusobeno oxidaci kvuli minimalnimu pouziti vyrobku. Nevim co je na tom pravdy, ale na doporuceni znamych jsem pred reklamaci v konektorech zesilovace nekolikrat protocil (po i proti smeru hodinovych rucicek) konektory samcu JACK 6,3.
Zda to pomohlo, jsem nezjistil, protoze doma tento zesilovac nejsem schopen kvuli slabemu jistici zapnout.
OHLEDNE TOHOTO PROBLEMU JSEM SI TAKY VYSLECHNUL SVE ...
TO, ZE BYL ZESILOVAC HRANY JEN 2X MINULY ROK A ZE SE NA NEJ ZACALO HRAT AZ NYNI JSEM NEUVEDL Z DUVODU, ZE BYCH CHTEL NOVY KUS, VRATIT PENIZE APD. JAK JSEM PSAL VYSE, ALE KVULI TOMU, ZE JSEM SI MYSLEL, ZE BY TO MOHLO S MYMI PROBLEMY SOUVISET !!!!!!! TAK ZE ME PROSIM NEDELEJTE LHARE, NENORMALNIHO CLOVEKA APD.
JA JSEM DO SERVISU SLUSNE ZAVOLAL KVULI TOMU ABYCH SE ZEPTAL, ZDA PROBLEM S PRAVYM CLIPEM NEMUZE SOUVISET SE ZADNIMI PREPINACI A NEZ JSME SE K TOMUTO DOSTALI, TAK JSEM 10 MINUT POSLOUCHAL, ZE SI VYMYSLIM, ZE NEJSEM NORMALNI APD. NAKONEC TO DOPADLO, TAK ZE MI BYLO RECENO, ZE ZESILOVAC BUDE 10 DNI NEPRETRZITE ZAPNUT A ZE HO BUDOU TESTOVAT...
TOTO MA S MYM PROBLEMEM, ALE PRAMALO SPOLECNEHO. ME SE ROZSVITIL PRAVY CLIP POUZE PO ZAPNUTI, JAKMILE UZ ZESILOVAC JEDE, TAK S PRAVYM CLIPEM NEMAM ZADNY PROBLEM !!!!!!!
TAKZE BYCH SPISE ZESILOVAC NECHAL DEN VYPLI A PAK HO ZKUSIL PARKRAT ZAPNOUT APD.
VEDET, ZE ME CEKA TAKOVE DIVADLO, TAK JSEM TEN PRAVY CLIP NA ZESILOVACI VYFOTIL, ABYCH MEL KLID A HLAVNE DUKAZ !!!!!!! DOTED ME MRZI, ZE ME TO NENAPADLO .......
Doufam, ze se k tomuto zazitku nekdo vyjadri. To, ze si muzu dovolit koupit QSC prece neznamena, ze jsem nenormalni clovek nebo lhar...