Fórum
Tak Team včera kompletně vyprodal Rondo,ve kterém se podle mě právě šťastně nehraje,koncerty ZZ-Top a J.Cockera mě tam zvukově nenadchly,ale to rozhodně neplatilo pro včerejšek. Stál jsem kousek před mixem,"šlapák" byl jako když kopne kůň,celkový zvuk byl dost konkrétní a srozumitelný. I když rozvášněný dav se dokázal hlasitostí místy dostat na úroveň PA.:o) Na každé straně visel banán po 13ti boxech a na podlaze 8kusů po 2x18. (od žabožroutů:o)) Boky byly vykryté asi 4-6 boxy,umístěných poměrně nízko. Na kraji pódia nebylo možno přehlédnout iLive144,mimo podlahových monitorů bylo v předních rozích umístěno malé PA 2xsub plus satelit od RCF. Světelné efekty a lassery byly nádherné,koncert měl skvělou úroveň,bylo to super!!
Ještě k nedávné diskuzi o mikrofonech,tak na veškeré vokály byly skutečně SHURE SM87,sólový zpěv P.Habery byl ovšem na BeyerDynamic OPUS 89 (pochopitelně v bezdrátové verzi), barevně byl velmi příjemný a naprosto detailní,bylo rozumnět každé slovo. Neviděl bych použití tohoto mikrofonu na "laciných" aparátech,spíš to bude opravdu "huba od huby".