Fórum

27.05.2008 22:55
#37424 detail odpovědět

Právě proto je symetrický, dokud někdo jeden konec kmitačky neukostří. Fantom v mikrofonním trafíčku může být stejný průšvih jako v samotné vložce, pokud se v jádru oba opačně orientované proudy (a tím mg. toky) nevyruší. Fantom by měl být vypnutý všude, kde není využitý, už z principu, stačí divný kabel nebo konektor (ani nemusí mít vyloženě zkrat, stačí mikrofoničnost, na některé kabely stačí zaťukat a slyšíte to) a situace je mnohem horší s ním než bez něj. Ano, existuje 15" bedna podobná MT18Sub a taky celkem hraje, výkresy a měření volně kolují netem, podobně jako těch EM15Bass, MT18sub atd. s jiným osazením, jsou obvykle ode mne, v případě pochybnosti si je porovnejte s našimi oficiálními a případně mi pošlete odkaz. Je fakt, že se z nich nedá vyčíst moc podstatných informací (taky jsem rád, když narazím někde aspoň na impedanční průběh, na ten je totiž spolehnutí skoro vždycky), ale v té celkové bídě, kdy i kdejaké slavné stránky publikují jenom simulace, to může být lepší než nic. Ne, ještě jsem se nedostal k pořádnému využití těch Kappalite, ale někdo už asi ano, prodávají se dobře.