Fórum
Dobrý den, měl bych na zdejší osazenstvo poněkud laický dotázek.
Jsem začínající DJ, a přemýšlím o nějakém menším aparátu pro menší párty, oslavy, apod. A potřebuji se nějak ozvučit. Mám v merku pasivní reproboxy tapco 6915, a zesilovač QSC GX 3... ( S tím, že časem bych aparát třebas rozšířil o subwoofer Tapco, a QSC GX 5, nebo Tapco J 2500)...
Rád bych se zeptal zda je možné soundsytem připojit přímo od DJmixpultu na zesilovač (na mixu mám klasické cinche, takže předpokládám redukcí)...
Je v tomto řešení nějaký problém ? Zaslechl jsem něco že je ideální vést signál symetricky (ale netuším co to znamená)... Také jsem si všiml že mnoho Djů i mobilních používá jako mezičlánek mezi zesilovačem a Djmixpultem ještě zvukařský pult. V tomto případě jsem koukal po Tapco Mix 100, či Tapco Blend 6...
Závěrem tedy: Je pro mne přínosné použití malého odbavovacího mixu (Tapco MIX 100), mezi Djmixpult a zesilovač? Sám vidím přínos pouze v možnosti připojit víc mikrofonů (na Djmixpultu mám pouze 1)...
Proto se ptám jaké možnosti přínosy by mi toto přineslo. případně i s výhledem do budoucna. Děkuji ze případné zabývání se mých llaický problémů :)