Fórum
2 Česťa/Marek R.: No přiznám se, že takhle jsem neuvažoval (proto mám taky důlky od paliček na všech Sennheiserech MD421 - a to ze studia, prosím!: -/) Můj důvod byl, že snare se většinou nedá moc gejtovat, zvlášť když bubeník hraje dynamicky, a to v té 98 potom máš přeslechama všechno okolo, hlavně hajtku. Jinak barva zvuku je hezká a jsou lidi, kteří to takhle používají. S tou nezranitelností bych si dovolil nesouhlasit: poškodit miniXLR konektor nebo kablík se dá natotata, navíc orig. kabel je nesmyslně dlouhý - chce to udělat krátké kablíky a mít subpárák a stagebox přímo pod bubny. I tak už jsem viděl ušlápnuté preampy (jsou vestavěné v redukci z mini na normální XLR). Ale holt při troše snahy se zničit dá cokoli...
Pavel Vojta: omlouvám se, máš pravdu: logika a ovládací panel jsou sice podobný, ale Heritage má 10mutegroups na svislo (ty u Legenda nejsou) a 10 VCA mutes přímo nad VCA. Legend navíc přes logiku umožňuje nezávisle mutovat FOH fader a monitor fader a toutéž logikou se i zapínají a vypínají Auxy (tlačítky na kanálu je lze jen přepínat Pre/post)
Co se týče nečitelnosti: metry jsou bezesporu debilní, neboť jsou řešeny přes světlovody, což je vždycky na h.. nikdy nevidíš, co opravdu svítí a co jen prosvěcuje - viz stejný problém u přístrojů BSS z řady Opal. Nicméně bacha ješte na jednu věc: vlevo nahoře v master sekci jsou dva poťáky, jedním se stmívají lampičky a druhý dimmer ovládá VŠECHNY LED NA PULTĚ - ve dne je potřeba ho mít naplno.