Fórum
AAA: Různé druhy ovoce jsem se nesnažil míchat,ale drivery B&C skutečně poskytují nejsofistikovanější zvuk a to zejména u vyšších frekvencí. Trochu hůř zvukově jsou na tom "dole"(nevím jak DE1050) a to při srovnání s driverem JBL 2446 , má tento zvukově navrch v oblasti 600Hz - 3kHz, nemyslím naměřeno,ale při živém hraní.Výrazně horší je to u JBL nad 8kHz. To je skutečně možné například s Hi-Shelv doequalizovat nebo LoShelv, záleží jak to lépe vychází,ale měkkého podání výšek poslední oktávy jako u BC ,prostě dosáhnout nelze. Při měření a nastavování při malém signálu ten propad nahoře dorovnám, i se zdá ,že to hraje pěkně,ale v momentě kdy přidám na výkonu,tak se začne průběh shora opět ohýbat dolů ,kdybych to opět dorovnal PEQ dostanu se za chvilku třeba například na +20dB na 12kHz, zvuk bude hnusný navíc se začne ampl charakteristika v poslední oktávě dost vlnit (zde připouštím i určitý vliv okolního prostředí při měření). No a ty moje protěžované BC tohle prostě nedělají,tam stačí u 1,4" a 2" jen poslední oktávu "přimáznout o pocit" a krásně to cinká (viz moje oblíbená DE700).
Jinak k těm CP800, pokud je možnost je prodat a finance jsou na jiný driver,pryč s nima. Jinak tam,ale trochu prostoru na vylepšení je,ovšem bez dobrého DSP nikoliv.