Fórum

09.05.2008 10:13
#36834 detail odpovědět

No asi takto: slušný DJský pult má XLR výstupy, shity, věci z Číny a pulty původně určené k tréninku na doma mají na výstupech samozřejmě pouze cinche. Mám kvůli těmhle blbečkům schválně vyrobený stereofonní transformátorový DI box, nesymetricky vedu maximálně metr a to ještě svým kabelem a pak už jen transformátorová symetrika. Neumím si totiž představit, že bych třeba i po slušných žílách páráku měl jít asymetrickým signálem /a ještě na relativně blbé impedanci/ třeba 40m až do mixu, kolem a v souběhu se silnoproudem apod.. Kdysi jsem to udělal a dopadlo to tak, že jsem musel ten DJ pult krmit přes oddělovací trafo, nešlo se vyhnout smyčkám a brumu.

MAD: jo, lidi od videa umí neskutečné věci. Třeba natáhnout zvuk padesáti metry cinchové dvojžíly od střihového pracoviště k plazmám, tam to ještě roztrojit či rozčtyřit, sem tam přizemnit a to prosím používají takový ty tkaničky do bot, co to má střední žílu myslím 0,08mm2 a místo stínění tři měděné chlupy a špagát..Viděl jsem to teď nedávno u nás na baráku při jednom větším kongresu.