Fórum
QSC RMX2450 problem:
Ahoj,
mam mensi problem se zesilovacem. Pred rokem jsem koupil ono QSCcko, ale doposud se na nej hralo jen 2x (zkouska v prodejne prodance a zkouska u kamarada).
Ted kdyz uz je teple pocasi, tak jsme provedli nekolik zvukovych zkousek aparatu. Vzdy kdyz zapnu zesilovac, tak se mi rozsviti kontrolka CLIP na pravem kanalu. Rozsviti se i tehdy pokud do zesilovace neni nic zapojeno! Pak tedy nasleduje vypnuti a zapnuti zesilovace s tim, ze CLIP se zase rozsviti.
Parkrat to vypneme a zapneme, nakonec kontrolka zhasne a my zapojime mixak a bedny a muzeme hrat. Pamatuji si, ze to same nam to udelalo i pri zkousce zesiku v brnenske prodejne, kdyz jsem ho kupoval. Parkrat to vypli zapli a pak to jelo...
Pri zapojeni mixu do zesilovace nasleduje dalsi problem. Celkem casto nam zesilovac nehraje, protoze se nekamaradi s nasimi konektory Jack 6,3. Kabely jsme promerovali multimetrem, zkouseli je na jine technice a vzdy byly OK. Jen s nasim QSCcekm je musim zapojovat 5 minut nez zacnou hrat. Musim tam konektory zastrcit, pak zas vystrcit..., pripadne s nema otacet, aby zesik konecne zacal hrat...
Co s tim? Mam to poslat na reklamaci?