Fórum

Djmystique
21.04.2008 20:32
#36411 detail odpovědět

Dobrý den vespolek,
Potřebuji poradit. Je to zde již ohrané téma, leč bohužel i po přečtení fóra jsem nerozhodný.
Uvažuji nad aktivním systémem pro mobilní použití, hlavně na reprodukovanou hudbu. Hlavním kritériem je kvalitní zvuk, a kompaktnost systému. Peníze bohužel také netisknu, takže pokud možno varianta s dobrým poměrem cena výkon.

Jo to na menší párty v klubu, a venku tak pro 50 - 100 lidí. Nemusí to být nějak extra kravál ale hlavně dobrý zvuk :)

Rozpočet něco kolem 80 - 120 tis... (zhruba)

Varianty které mi připadají relativně možné.
2x ART 310A 2x TTS12-A
2x ART 312A 2x TTS12-A
2x TT08-A 2x TTS12-A

Jde mi hlavně o to abych to naložil do osobního auta, proto jsem volil sub TTS12-A (nevím jestli by se mi 700 AS do favoritu vlezl).. nicméně MAX SPL má TTS12 o dB vyšší, takže pokud zvuk není nějak divný, tak je to pro mě ideální volbou.

Se satelity už tak jasno nemám. nejdřív sem si říkal že 310 A by mohly stačit, pak zas že 312A by mohli být lepší, a nakonec sem se pres 4PRO, ART 322 atd. dostal až k TT08-A, které jsou super malé, super výkonné, a píšou že se hodí k TTS12-A. leč cena výrazně vyšší.. nevím co dokáže za zvuk vykouzlit ten 8\\\" a zajímalo by mne co je tam za driver. je podobný jako v 310 A nebo kvalitnější...

Prosím buďte schovívaví, do zvuku nedělám, jsem pouze DJ, a veškeré \\\"vědomosti\\\" jsem vyčetl zde na foru či jinde na internetu.

děkuji za pomoc..