Fórum

Martin
10.11.2004 10:09
#3615 detail odpovědět

To Petr V: Ahoj, zabrousil jsem po delší době na tyhle stránky a všimnul jsem si odkazu na Tvé PA. Kouknul jsem nato a měl bych pár otázek. Mám totiž čtyři tyhle basovky taky už delší dobu postavené (podle trochu jiného plánu), ale neosazené. Válí se mi to tam a ještě jsem to ani nepokobercoval. Zajímalo by mne teda, jaký si použil koberec, protože sehnat okumilý a pevný zátěžák, s kterým by se dobře pracovalo a byl hlavně za nějakou rozumnou cenu, se mi alespoň prozatím jeví jako docela velký problém. Dál mně zajímá, jakou překližku jsi použil a jestli v komoře stačí zatlumit "jen" zadní stěnu. A jaky je projev s tou 1850? Chci přez zimu něco našetřit a na jaře do toho něco nacpat. Přemýšlel jsem třeba na cenově dostupnějších modelech. Třeba RCF L18P300 nebo PD 186(8).Vím že se to asi nedá vůbec srovnávat, ale zajímalo by mne, zda je ten rozdíl mezi 1850 a těmi levnějšími modely (v téhle horně) opravdu znát, jestli se prostě vyplatí nějakou tu korunu přidat a říct si "když už, tak už". Díky za odpověď..