Fórum
ještě 2 muzikent + JAR v LMB: Tak jsem to zjistil konkrétně: JAR v současné době zvučí dvojice docela známých zvukařů, v Čechách žijících cizinců - Holanďan Gijsbertus "Bert" Neven (monitory) a Američan Alex (příjmení bohužel nemám v mobilu) jako FOH a Bert mi potvrdil, že dělali i ten LMB. Jestli chceš, můžu ti do emailu poslat na Alexe číslo můžeš se ho sám zeptat, v čem byl problém:-) (mluví už docela obstojně česky). Osobně teda musím říct, že party okolo Romana Holého jsou na zvučení docela noční můra (dělal jsem teda jen párkrát monitory) - Zvukovka byla vždycky naprostý chaos, všichni chtěli všeechno a hned , překřikovali se navzájem, věčně něco nefungovalo (za což samozřejmě může zvukař, i když jsou to ve finále JEJICH kabely a JEJICH DI boxy) a koncert vždycky začal, aniž by se zvukovka stihla dodělat. Navíc je to sbírka opravdu namistrovaných muzikantů - míchal jsem odposlechy i desítkám opravdových cizích hvězd různých žánrů (námatkou Laibach, Yngwie Malmsteen, Marianne Faithfull, Therion, Robben Ford) a nikdo z nich se nechoval tak, jako tihle pánové. Tak si precizionisty teda nepředstavuju... precizionista by si taky nevozil několik let klávesy zabalený ve spacáku místo v case, že. Monitoroví zvukaři u JAR a MB se dost točili, pokud vím, dlouho vydržel ten očistec jen absolutně splachovací profík Tomáš Fila...