Fórum
Taky souhlasím s tím, že se to někdy tak blbě v vše sejde a člověk by ten kanál odsud uvítal. A často to způsobí i mimozvukařská okolnost, která nastane nečekaně po úspěšné zvukovce a všem okolo ve chvíli, kdy se s tím již nedá zásadně hnout. Ale též mám podobný pocit, jako Jimmi. Extrémě hutnej kopák a basa někde v pásmu mezi 40 - 70Hz, pak zbytečně moc velká a strmá díra, zpěvy filtrované snad od 200Hz výše se strmostí co to dá, pak tak nějak rovně a pak následují "přemlaskané" přechoďáky a složka z kopáku, tenký ostrý rytmičák a to vše maskuje Hi-hat s činely. Ostatní je trochu v pozadí, zpěv samozřejmě zmizí, atakuje-li bubeník činely.
Taky si říkám kolikrát: "Kurva, cajk jak kráva, cena tak min. 1,5mega a akorát tak nepříjemnej nečitelnej kravál." Pak si tak v duchu říkám, jak by asi ten zvuk vypadal, kdybych za tím pultem stál já, ale to asi těžko zkusím.
No, ale když do toho pak řežou kromě bicích ještě ostošest kytary, pere unisono početná dechová sekce, kuňká zpěvačka, co hraje i na flétničku, tak se mi zas k tomu pultu přestává chtít...