Fórum

24.03.2008 20:21
#35763 detail odpovědět

To.J.J.
Díky za postřeh, budu o tom přemýšlet i když mně nabízí kolega z Německa nové Mackie za skvělou cenu.
Huberte, ten "zubař" byl fakt dobrej. No, já bych ti nepřál zažít, co jsem zažil já, doktory a špínu ve špičkovém zařízení ve vašem skvělém městě. To si musí každej vyzkoušet sám.
Pokud Tapco není "splachovací záchod", tak ho asi kupovat nebudu, a je to.
Jinak si žiju celkem spokojeně a abych začal jíst suché brambory kvůli koupi aparátu mě ani nenapadne. Chci si jen pořídit něco, co mi udělá dobrou službu.
To. Nec
Víš čím je dáno, že si může pozvat zákazník jiného zvukaře, než bys čekal? Tím, že je tady svoboda a kapitalismus, alepoň v tomto oboru podnikání. Pořadatel si zkrátka pozve toho, kdo se mu vyplatí, na koho vydělá a nebo prostě jen tak, někoho jiného. To normálně může. To je na dnešní době přece to krásné. Nebo by jsi chtěl, aby to někdo reguloval, nebo řídil a rozhodoval, kdo, kdy a kam pojede zvučit? Myslím, že ne. Ale tak jsem si to z toho odvodil. Jak můžeš vědět, že ten, kdo pojede na akci místo tebe, to nezvládne?
Každý rok v našem městě probíhají slavnosti, které zajišťovala řadu let agentura za určitou částku. Letos agenturu nepozvali, sehnali si sami zvukaře, podium a umělce. Havním důvodem byla právě peníze, které letos ušetří. Teprve po akci může každý říci, jak to dopadlo. Já však myslím, že to bude v pohodě!
To martin 77
Martine máš pravdu, na okresní a krajské zvučení mně bude stačit aparát levnější. To ale někdo, tady, nepochopil.
Jedno přirovnání: Byl jsem na E. Claptonovi, kde byl jistě skvělý a drahý aparát. Stál jsem 5m od zvukaře, ale basa a bicí hráli dost mizerně. Nenechal jsem si zkazit dojem z jinak výborného koncertu a skvěle se bavil. J. Cockerovi to hrálo pro změnu výborně, opět jsem stál na stejném místě. Jezdím na koncerty i po Evropě a tak z 30% je zvuk divnej, přesto že je aparát skvělej. Tím chci napsat, že zvuk není jen v aparátu, ale hlavně ve zvukaři.
Nějak jsem to přehnal,zdraví všechny Pepa