Fórum

13.03.2008 19:40
#35579 detail odpovědět

Prázdné skelety nedodáváme, nejsme truhlárna. PD1850 se mi zdá být výhodný hlavně do subů s dlouhým zvukovodem, ale pokud někomu nevadí váha a cena, tak ho jde použít i v "hornflexu". My to neděláme, takže s tím nemám zkušenosti, možná se ozve někdo, kdo ví víc, prodalo se jich hodně a jistě jsou v nejrůznějších bednách. Ta RCF aktvní sestava vypadá rozumně, hlavně pokud se využije možnosti dělení na dva aparáty a nejsou podmínky pro věšení beden na většině akcí, tohle se dá klasicky "vrstvit na sebe". Jinak bych už spíš doporučoval vybírat z LA, je menší, je s ním snadnější manipulace a je prakticky neomezeně rozšířitelné (pokud dovolí výška a nosnost závěsného bodu) a dává mnohem větší možnosti optimálního pokrytí posluchačů. Já jsem taky dost dlouho nad těmi formulacemi, jaké vlastně speakony jsou potřeba, dumal, pak jsem dospěl k názoru, že zřejmě VŠECHNY mají být do tišťáku (to nemáme na skladě), ale moc jasné to nebylo, je lepší napsat přesné typy rovnou, tohle jsou zbytečná nedorozumění.