Fórum
Ano, směrový účinek nepopírám, zmiňuji se o něm i v snad prvním příspěvku a dokonce i v hovoru. CD12 hraje dozadu hodně málo a dopředu o něco víc :-)) Kdo za koho a za kolik kope se tady objevuje s jistou pravidelností. Já tyhle otázky nemám moc rád, ale nemám s nimi ani žádný problém. Já kopu za Prodance, protože je to nejlepší věc, jaká se mi v životě povedla a ještě mne to chvílemi i baví. Peníze nijak zvlášť nepotřebuju, jsem už starý a bohatý dost .-)) Podstatná je úplně jiná otázka. Totiž JAK KOPE. No a já jsem v oboru reproduktorů a beden začal kopat tím, že jsem dotyčné věci poslouchal, stavěl a hlavně MĚŘIL. Takže já neberu za platné, co je psáno, ale co naměřím. Pokud u nějaké firmy desetkrát za sebou naměřím totéž co oni, tak už začínám i věřit jejich údajům. Pokud ne, tak nějaká slovní hodnocení, jak je to skvělé a jak mohutně a jasně to zní a jaký je to mezník ve vývoji beru jako reklamu na Cilit a Calgon. A ano, testy v PP se čím dál tím víc věnují kdejaké evropské pitomosti a zanedbávají zajímavé americké výrobky. Já nemám na NEXO GEO + CD12 názor, že to nehraje nebo že je to šmejd. Já mám názor, že by to mělo stát minimálně o třetinu méně, to je všechno.