Fórum

27.02.2008 15:40
#35205 detail odpovědět

Já jsem viděl jakousi dřevotřísku, z překližky jsou až bedny Mackie. V doprovodných papírech od téhle serie je víc nesrovnalostí, podle mne vznikaly v době, kdy se na vývoji beden teprve pracovalo a je pravděpodobné, že původně měly být zacílené o něco výše, nasvědčovaly by tomu jejich první ceny, které jsme myslím i promítnuli do našich ceníků ještě v době, kdy se bedny nedodávaly. Skutečné (dnešní) ceny pak byly o dost nižší a to může souviset třeba se změnou materiálu skeletu. Jestli někdo máte Tapco 69 z překližky, tak se ozvěte, já nemám přehled o každém prodaném kuse. Celkově pokládám současné provedení za dobře korespondující se současnou cenou, celopřekližkové skelety by byly výhra z loterie, na kterou jsem ale nikdy nevěřil... Kappa 15LF se montuje zvenčí do díry o průměru 350mm, tyhle rozměry by měly v tištěném ceníku, v eshopu i v datasheetech všech výrobců reproduktorů. Myslím, že GF nejde v XTA použít, možná se jedna z obou firem nebo nějaká třetí strana o implementaci jinam než do UX8800 časem pokusí, důvody by pro to jistě byly, otázkou je, jestli to dovolí HW jiných DSP.