Fórum

25.02.2008 19:20
#35156 detail odpovědět

Milý májo567@seznam.cz. Opravdu jsem Tě nechtěl naštvat. Ono fotit a psát o konkurenčních značkách aparátu není zas tak jednoduché. The Cure jsem v době jejich hvězdné slávy musel každý večer mnohokrát hrát a dost mě baví to, že jsou tak moc dobří i nyní. Nevím, co jsi čekal? Mám tam na L-acoustics dávat odkazy na datasheety beden? Myslel jsem, že někdo z profíků ocení, že umím pochválit i nepřátelskou značku. Nevím, čemu rozumíš, ale slyšels někdy, že by někdo, kdo užívá L.A. pochválil koncert hraný na EAW nebo na RCF TT+? To, co hrálo na The Cure, tak byl opravdu poctivej, přiměřeně předimenzovanej aparát. Kdo tam byl a věci trochu hoví, tak slyšel, že to jelo s velkou rezervou. To o den později na hip hopovým AKONovi to bylo něco zlcela jiného. Pár fotek sem zítra dám pokusím se spisovně popsat. Předpokládám, že tam opět nikdo jiný z této diskuze nebyl, tak nebude s kým vyměnit názor. Jinak z ČJ jsem maturoval za 2, ale už je to dávno....jo a cool..to tedy sem. Asi si nechám narůst číro a snad mě veme nějaká punková kapela...