Fórum
to DeGuise: už s Vámi diskutovat nechci, Vaše argumenty mě přivádí k zjištění, že jste zmiňované LED PARy ani neviděl a ostatní koneckonců možná jen z rychlíku.
Pořád se tu oháníte luxy a lumeny, ale ty jsou Vám k ničemu, pokud svítí přes vypálený fóliový filtr (běžná praxe i u některých rental firem), takže všechny barvy kromě bílé jsou tak nějak do hněda, o svítivosti nemluvě (dichro filtry se vidí většinou jen na velkých akcích).
Já netvrdím, že PAR LEDy jsou všelék, ale pro menší akce v kombinaci s např. inteligentními hlavami nebo i příp. PAR 56 jsou výbornou volbou - minimální spotřeba, žádné opálené kštice, 1/4 počet světel, velký počet barev, možnost strobování, minimalizace silové kabeláže, minimální rušení od stmívačů, malá hmotnost, žádné dimmery....
Nevím, kde jste přišel k tomu, že jsem čínský agent, to může říct jen ignorant. Samozřejmě, že ty světla jsou mírně nekvalitní, ale to jsem už psal (a Vám objasnil, že byly koupeny na zkoušku a celkem se osvědčily). Věřím, že od stolu Vám vše může připadat jasné, ale v praxi je to trochu jinak - a vůbec, nejste na výplatní listině výrobce konvenčních světel?
A jen tak na okraj - těch ledek je opravdu 432 a nejsem kytarista.
HOWG.