Fórum
Zdravím, jako mobilní DJ musím ozvučit akce různé velikosti. Pokud je tam tak do padesáti lidí (firemní večírek, svatba apod.), vozím s sebou dvě RCF ART315 spolu se zesilovačem EP 2500. Bedny jsou na zemi, v pohodě to ozvučí a jsou dostatečné i basy. Pokud je tam ale lidí víc (tak do stovky), chtěl bych bedny dát na stojany. Pak se ale obávám, že už bude těch basů málo. Chci si pořídit jeden subbas, který bych v odvezl v kufru osobního auta a mohl ho i sám přenášet. Rozměrově, váhou, cenou i výkonem se mí líbí Tapco 6918S. Půjde to k těm RCF zvukově dohromady? Nerad bych tomu zvuku z RCF nějak uškodil, protože je ta bedna Tapco přeci jenom dost levná.. Slyšel jste ji už někdo hrát? Na velké akce už samozřejmě vozím dva velké 700W hornflexové subwofery na vozíku spolu s dalšími bednami, ale na ty menší akce do sto lidí bych vše rád odvezl v jednom osobáku a tam se mi ta bedna Tapco zdá vhodná. Nebo mi doporučíte jiný subbas? Ideální by byl zřejmě RCF ART705AS, ale ten se mi vzhledem k počtu akcí v této sestavě do roka asi nevyplatí.