Fórum

15.02.2008 10:33
#34760 detail odpovědět

Dobrý den, mám dotaz, se kterým si bohužel sám nevím rady. Je to spíše problém s výběrem zboží... Mám osobní PC, kde skládám hudbu už přes deset let (PC je samozřejmě postupem času inovováno), avšak dlouhou dobu jsem čekal, abych si našetřil na pořádnou zvukovou kartu, která mi pomůže k lepšímu zvuku...Moje požadavky na tuto kartu jsou, aby byla jednoduše kompatibilní s PC, měla alespoň dva analogové vstupy (jeden na mikrofon, druhý například na bassovou kytaru), dále obsahovala předzesilovač (kvůli kondenzátorovému mikrofonu) a byla v cenové kategorii do 20 000kč. Skládám v softwaru podporující VST i DXi plug-iny a potěšilo by mě kdybych přímo mohl zvuk zaznamenávat v tomto programu, avšak není to podmínkou. Jde mi o to mít hardware schopný generovat kvalitní zvuk srovnatelný s kvalitou CD...nevyznám se zatím bohužel ani v masteringu, který bych na PC taky rád prováděl, záleží mi tedy na tom, abych byl schopen vyprodukovat solidní zvukovou kvalitu pouze prostřednictvím mého PC. Mohl by mi prosím někdo poradit co vybrat?