Fórum

03.02.2008 17:03
#34298 detail odpovědět

No inac zostal som trochu sokovaný. Ved arm, ara, aro - 15" basáky sú najlepšie, čo tesla vyrobila. Viete, zoberte si to takto: nemám zasa 50 000 aby som si kupil RCF, alebo SELENIUM repráky, ale zasa nechcem nejake ciny, a ked aj nejake lacnejsie nie su ciny, tak to ma zas nahovno uz len tu citlivost. Ja neviem - ja mam stale nazor, ze slusne zachovale ARM je vyborne, dobra citlivost, ostatne parametre, a hlavne vyborny stredobass... Jeho nizky prikon mi neprekaza. Mam moznost dva kusy kupit za smiesnu cenu, zanovne, predavajuci, ich par krat pouzil na samohrajke na svadbach, nez si kupil ine. Len teda: mam ho pouzit ako basak, alebo ako stredobas?? A ozaj mam este dve ARM 9308 a chcel by som tam vymenit membrany za take, ktore maju gumenny zaves. Ved v TVM by to mali tak sravit, aby to nebolo poznat ani na parametroch ked to tam vyrabaju, no nie??

Inac ja chodim zvucit iba folklorne akcie a subory, rozne spolocenske akcie a tak, ziadne mega koncerty kde je 2x15kw malo.

Ja si chcem v blizkej dobe postavit takyto aparat:
Subbasy mam TESLA (neviem cislo, lebo este ich nemam, ale su z tej serie co su tie bedne V 680x) su osadene 2x ARO 9408 to by som delil aktivne tak do 100 Hz a stredovysky by boli kompakty bedne V 680x teda s ARM 940x plus nejaky 1,5" az 2" driver, nemohlo by to takto dobre hrat??

Ved na mnohych forach som cital a aj videl a pocul rozne subbasy s 15" teslamy a nehralo to ako EAW ale bolo to az velmi slusne. Tak poradte. Inac diky, ze sa tu o tom so mnou bavite.