Fórum

26.01.2008 16:46
#34083 detail odpovědět

moc dekuji za vysvetleni vhodnosti sluchadel 70ohm vs 600 ohm. takze pokud tomu dobre rozumim, tak 70tky budou hrat na beznem mixu normalne, ale 600vky temer vubec a opacne pokud 600vky dam na silny zdroj zvuku, tak to bude v pohode a 70tky odvarim - je to tak?

celou tuto diskusi jsem zahajil kvuli tomuto prispevku o mixu berhinger na webu djforum.cz:

jeden z těchto kousků byl natolik super, že odkouřil dvoje sennheisery HD215 a jedny Pioneery, protože výstup na sluchátka měl nějaké jiné hodnoty než by měl mít a sluchátka po pár akcích odešla

kromte tohoto prispevku je tam jeste nekde tusim 1 podobny, kdy nekomu odesli prave HD25!!!
Proto jsem se ptal na ty 600ohmove HD25. na akcickach hraji na pioneery, denony a obcas musim prekousnout i behringer :(( ! Prave pokud si koupim sluchatka skoro za 6K tak nechci aby mi je nejakej mixak odvaril !!!

chtel bych se tedy zeptat, zda nekdo nevite o nejakem elektronickem zapojeni, jak sluchatka od potencionalne nebezpecneho mixu nejak oddelit (ochranit). jak je v prispevku napsano ''protože výstup na sluchátka měl nějaké jiné hodnoty než by měl mít '', tak by ze zajimalo nejake zapojeni, ktere sluchatka ochrani treba tak ze do nich pusti pouze to co snesou a '' nejake jine hodnotu '' budou odsraneny onim zapojenim na ktere se ptam