Fórum

20.01.2008 16:01
#33896 detail odpovědět

Huberte díky za odpověď. Také jsem uvažoval o TT25A, ale v tom případě by mě byla moje Sabina NAV360 už asi k ničemu, když aktivka má zabudovaný nějaký cross pro suby? Já si Sabinu pořizoval loni, když jsem se bavil s p.Sekerou o Megatonech ND2122, které se teprve vyvíjely. Osobně, ale k aktivním boxům mám jistou dávku nedůvěry, dělám servis elektroniky a vím co dokáží spínané zdroje po jisté době provozu při větších teplotách, které v té bedně musí zákonitě být a pokud jsem se dobře koukal žádné aktivní chlazení v boxu asi není, samozřejmě nevím z jakých součástek (tím myslím výrobce součástek) se konkrétně moduly osazené v těchto boxech skládají. Nemluvě o vibracích, kterým je tento modul vystaven. Jsem zastáncem pasivních boxů i když to možná víc váží a je toho větší množství, ale k bednám natáhnu jeden patřičně dimenzovaný kabel od zesilovače a je to, v případě poruchy jedné věci to lze ještě pořád nějak dohrát, ale když mi odejde aktivka je konec. Toto je pouze a jenom můj názor na věc a nikomu ho nevnucuji.
Pokud tedy pasivní RCF nemají úplně vychytané výhybky tak asi zůstanu u těch Magatonů.