Fórum
Já vidím ve Variu, že by měly být na skladě v Praze dva kusy ND2122 v laku a dva v koberci, navíc to je bedna úplně jiné koncepce než TT25, má také jinou impedanci a cenu a nepokoušel bych se je porovnávat. O druhé koleji bych rozhodně nemluvil, jenom je vývoj beden vyšší kategorie náročnější na čas a práci, nejdou jen tak sekat jako Baťa cvičky a já bych za velký úspěch v této kategorii pokládal pro nás i dvě nové konstrukce za rok. Dosud bývaly ty změny sortimentu častější, ale taky byly bedny jednodušší a lacinější. Ještě bych připomenul, že především je při podobném zvažování přechodu od beden naší nebo třeba i vlastní výroby (ano, hodně lidí si v předcházejích letech postavilo velmi slušné aparáty jen z našich reproduktorů a s naší technickou pomocí) ke známé světové značce, neopomenout EAW. Asi už to můžu říct, od pondělí by měly začít platit o něco nižší ceny především na jejich výrobky a hodnota know-how a množství té nejlepší vývojové práce, jaká je v každém jejich produktu, je i pro mne i po těch letech neuvěřitelná. Lukáš Sekera se pokouší některými novými Megatony právě téhle úrovni přiblížit a to je sakra nesnadné...