Fórum

19.01.2008 00:46
#33855 detail odpovědět

Zdravím všechny na fóru, průběžně to sleduji a jaksi se skoro vytratili zájemci o reprosoustavy Megaton. Já již pomalu začínám rezignovat na dostupnost nových modelů hlavně ND2122, které měli nahradit původní MT2122. Vím, že vývoj těchto soustav je až na druhé koleji a v podstatě to chápu, ale mrzí mě to. Proto začínám uvažovat o náhradním řešení v podobě reprosoustav RCF a to modelu TT25 v pasivní verzi. Bohužel v ishopu jsou o tomto modelu velice poskrovné informace, ale na webu výrobce jich je dostatek. Dočetl jsem se, že příkon je 1kW AES a že tento box lze použít jak \\\"full range\\\" tak i jako \\\"bi-amp\\\", impedance 8ohmů a pro ochranu výškového reproduktoru je použitá speciální mosfetová ochrana.
Proto bych se chtěl zeptat jestli je to adekvátní náhrada výše uvaděného modelu od Megatonu nebo mám ještě vyčkat na Megatony resp. jestli se v dohledné době plánuje jejich výroba nebo už dokonce prodej anebo si pořídit model od RCF, který je podle ishopu k mání asi hned? Jediné co mě moc nevyhovuje, je to, že bedny od RCF nejsou v koberci, ale v laku a podle recenze ještě né moc trvanlivém. K této kombinaci bych ještě dokoupil suby MT18SUB/X (teda jestli ještě budou) tzn. že na straně by byly dva suby a na nich TT25. A živeno zesilovači QSC do nichž by signál upravovala Sabina NAV360. Je to života schopná sestava nebo blbost? Díky za názor