Fórum
Nerad to řeším přes toto -téměř ryze technické- fórum, nicméně bych byl rád, kdyby zde můj příspěvek zůstal viset jako důrazné varování před praktikami firmy MusicData a jejich obchodní politikou.
Jak jsem už jednou napsal, varoval mě před nimi i RNDr.Sýkora - tehdy s poznámkou, ať si dám velký pozor na to, co za dané peníze dostaneme - chybami se bohužel i po pětačtyřicítce člověk učí.
Ing.Pukl i pan Ouředníček oba lžou jako červení psi - jinak bych totiž neměl už dávno v mailu kompletní požadovanou dokumentaci od HK Audio, resp. od crossoveru a soustav u nás instalovaných. Tudíž poznámka o poskytování dokumentace třetím stranám jaksi přestává být aktuální...
Zajímavé je to zvláště v porovnání s firmami jako je QSC či Rane /či kdysi jimi distribuovaný Zeck/, které mají základní dokumentaci běžně a volně dostupnou. Zvláštní příchuť to dostává i v případě, když si uvědomíme, že jde o dávno nevyráběné produkty.
Firma Crest Audio nereaguje na žádnou korespondenci a jak jsem dopadl s prosbou u firmy MusicData o základní dokumentaci k pultu za téměř 300.000,-Kč, který je třeba drobně upravit, vidíte ostatně sami.
Takhle hloupě se odříznout od peněz, které se zde v městě budou do zvuku ještě investovat, to už se opravdu musí umět.