Fórum
Chtěl bych se osobně vyjádřit k pomluvám a výhrůžkám pana Malaníka alias "sinclair" na tomto fóru ze dne 11.01.2008 21:58:31.
Letos to bude 7 let co jsme realizovali instalaci ozvučovací techniky do zmíněného kulturního domu. Techniku jsme dodávali na základě projektové dokumentace generálního dodavatele což v té době byla brněnská firma OSCAR CZ s.r.o. takže jakékoliv nařčení z podvržení projektové nabídky s firemním logem navíc za „drobnou úplatu“ je lživým nařčením. Celkový objem zakázky o které pan Malaník píše tehdy nedosahoval ani poloviny udávané částky. Firma OSCAR skončila ihned po zinkasování částky od města v likvidaci, přičemž nám dodnes dluží za dodávku částku, která dnes s úroky dělá stovky tisíc korun. Část zboží je tedy dodnes vlastně stále majetkem firmy MusicData. Tady by se možná mohly najít i zbývající statisíce o kterých pan Malaník píše, třeba na zalepení úst provozovatelům techniky. Po celou dobu provozu kulturního domu od naší instalace probíhal provoz bez problémů (viz odpověď o stavu techniky "sinclair" z 11.01.2008 14:58:40) a komunikace z mojí strany si myslím probíhala vždy korektně. Ostatně jsme se znali dobře a tykali jsme si. To pro mne skončilo zprávou na tomto fóru. Musím zopakovat to, co jsem panu Malaníkovi řekl telefonicky a kvůli čemu celá pomluva asi vznikla:
Jako distributoři značek Crest Audio a HK AUDIO jsme vázáni distribuční smlouvou která mimo jiné zakazuje poskytovat servisní dokumentaci dalším osobám. Pokud se obrátí přímo na výrobce, je pouze na nich, zda mu tuto dokumentaci poskytnou. My nemůžeme a to ani za jakoukoliv úplatu. O úplatě se ostatně mluvilo v jeho zprávě hodně....
Tímto jsem považoval mou odpověď za konečnou. Nemělo cenu zkoušet volat do firmy znova a zkoušet někoho „ukecat“.
Myslím, že i kdybych byl osloven o nějakou nabídku techniky pro zmíněný kulturní dům, je jasné, že s člověkem který je schopen mě osobně a celé firmě vrazit kudlu do zad už spolupracovat nechci. Ing.Tomáš Pukl/MusicData