Fórum
Není možné radit hornu, mohou jich být desítky, v tom není problém. Mimochodem originál R-H horny k nim se mi tady dlouhá léta válely ve značném počtu, než jsme se jich taky dokázali za babku zbavit. O kanálu jsem nemluvil, nakonec správný začátek by bylo je přeměřit, abychom vůbec věděli, která bije. Já jsem za celý život viděl jenom pár dobrých, zbytek byl už šrot, přemotávaný různými matláky bez jakéhokoli měřicího vybavení a schopnosti ověřit si vůbec výsledek své práce. TŘEBA tohle nejsou ony... Yamahy mají jenom 12dB/okt výhybky, což je jistě lepší než nic, ale s Rane bych to neporovnával. Tyhle zesilovače si koupilo dost lidí z mně naprosto neznámých příčin, snad si mysleli, že dostávají velkou slevu nebo co. Většinou je to přešlo po srovnávacím poslechu se stejně drahým (v Česku) QSC a po případném nahlédnutí, kolik oba zesilovače stojí u Thomanna. Přitom úplně stačí si pořádně přečíst, co o nich sama Yamaha píše: "THE PERFECT MATCH WITH YOUR CLUB SPEAKER" a dokonce je na nich opravdu vzadu přepínač s korekcí pro tyhle jejich zoufalé bedny nejnižší kategorie (YSProcessing).