Fórum

15.01.2008 19:11
#33632 detail odpovědět

PLX2502 se dá použít a radění, co všechno dalšího se ještě dá použít tady probíhá furt, použij vyhledávání. Obecně to vždycky líp hraje, když má zesilovač rezervu napěťovou (tj. je schopný dávat i větší výkon do dané zátěže, než zrovna nutně potřebujeme) i proudovou (tj. je schopný provozu i do nižší impedance BEZ ZNATELNÉ ZTRÁTY VÝKONU). To poslední jsem připsal, protože jsem začal narážet na věci, které výrobce deklaruje jako schopné provozu do 2ohmů, ale výkon se mu jaksi silně smrsknul. Už jsem někde psal, že s těmito R-H bych nic neladil a nedoporučuju je používat, protože je nepravděpodobné, že jsou v pořádku a náhradní membrána je drahá. Nedokázali jsme ekonomicky udržovat bedny jimi osazené v chodu už před deseti lety a musely z nich ven, ze všech. Nabídnul bych je na ebay apod. a koupil si jiné drivery. dávat je k Deltě 15 je už vůbec blbě a držel bych se odladěných věcí, když jsou. Delta12 natvrdo plus CP16 je opravdu špatně a výhybku na tuhle kombinaci jsem nikdy nedělal a dělat nebudu, nevidím v tom žádný smysl. Bral bych to tak, že bedna morálně dosloužila, je štěstí, že ne taky fyzicky a poslal bych ji tedy dál do světa. ICQ nemůžu používat, zrovna jako jsem musel dát pryč Skype, protože to už bych nestihl vůbec nic udělat :-)