Fórum

11.01.2008 21:58
#33505 detail odpovědět

Jinak bych ještě rád všechny přítomné projektanty či investory varoval před MusicData. Před čtyřmi roky jsem si nedal při výběru dodavatelské firmy říct ani od RNDr. Sýkory, který mě před nimi varoval. Do té doby jsem s nimi totiž neměl nijak zlé zkušenosti. Ovšem poté, co ode mě dostali kompletní projekt, opatřili jej /za drobnou úplatu/ svou hlavičkou, dodali zařízení za 1,5M a nainstalovali jej, zhasla fajfka.
Jakákoliv technická podpora z jejich strany zoufale nízká až nulová, při komunikaci s nimi máte pořád neodbytný pocit že čekají, co z vás vypadne takového, na čem by mohli opět mastně vydělat. To mi nepřijde až tak nepřirozené jako to, jakým způsobem to Ouředníčkovi podržtaškové typu Tomáše Pukla podávají.
Totiž pojal jsem po čtyřech letech provozu té soustavy /a uplynutí záruky/ úmysl opatřit si od jednotlivých komponentů /s ohledem do budoucna/ servisní dokumentaci-podotýkám, že jsem také měl úmysl ji regulérně zaplatit. V tom okamžiku padla kosa na kámen a prakticky všechen personál MusicData, který s tímhle má co do činění, se přede mnou zapírá, včetně pana Ouředníčka.
Blbé je i to, že nekomunikuje ani firma CrestAudio, což mi přijde rovněž dosti podivné.
Z centrály HK Audio jsem na mailovou prosbu do týdne bez problémů a zdarma dostal kompletní dokumentaci od beden a speakerprocesoru...

Na letošek je naplánováno investovat něco do zvuku a hlavně do světel asi 300k /v rámci městem vlastněného kulturáku je to docela balík/ a já už dneska vím, kterou firmu si vyberu.