Fórum

12.10.2004 22:38
#3346 detail odpovědět

Behringer a spol.. Vážení, zatím mlčky jsem četl texty o značce Behringer. Už mi to nedá a musím se pridat. ANO!!! jsem rád, že Prodance není dovozcem a distributorem Behringer v ČR. Četnost závad je srovnatelná s ostatním podradným zbožím typu Phonic, Monacor atd. Jenom to jméno "BEHRINGER", to Vás na tom bere! Proste !Nemec! , to je neco jako Mercedes nebo AUDI. Není Vám divné, že je to tak laciné? Že bys opravdu TY byl tím, kdo objevil zlatou žílu? Skvelé, laciné a dlouho vydrží??? Léta váhám, zda dovážet vlastní čínskou značku. Naposledy jsem koketoval se značkou ALTO. Jsem rád, že jsem odolal. Nechám to jiným. Behringer je pro Prodance rychloobrátkové zbozí. Proste volejte a druhý den vysnený stroj máte! Velkou radost nám udeláte, pokud si zároveň objednáte nejaký kablík, konektor nebo náplň do bublifuku. Jsme prodejní firma a snažíme se vyhovet....Mimichodem...jsme zrejme jediná firma ze skupiny opravdu dovozních firem, která prodáváme i zboží od jiných dovozcô. Myslíte, že je to projev neschopnosti a obdivu ke konkurenci??? Ne, je to snaha vyhovet Vám zakazníkum!!! Reči o velkoobchodničení v malém state /CZ nebo SK/ povazuji za vyrešené. Závidím lidem, kteri behají na Lidické v Brne tam a zpet a ukecávají p. Zahradníka a p. Rottera z Incomp/Audiotek kdo že jim dá lepší cenu. Je to boj o koruny /desitky korun/ a nekdo to má mozná jako sport. My jsme vetsinou ve Velké výhode. Naše ceny jsou korektní a slevy v desítkách procent nejsou možné. Me osobne to vyhovuje, spím dobre a jsem rád, že máme spoustu spokojených zákazníku. Asi jste si všimli, že občas chybí háček atd. Jsem v Blave v obchode na Gercenové a moc mi to s tou SK klávesnicí nejde. Jo, dnes zde bylo celkem 6 zákazníku a vypadali spokojene... Vlastne, dnes je HAPPY DAY, Obdrzeli jsme zprávu o chystané zmene v distribuci velmi významné značky. Takže.. Od X bude distribitorem značky XX firma PRODANCE. Mozná o tom udeláme anketu. Kdo vyhraje, dostane polárkáč......