Fórum
Ten rack THT mi tu zbyl z nerealizované zakázky a tak jsem ho prodal za výbornou cenu. Byls 1., tak máš kliku... Do ekonomie práce firem, které znám vidím dost hluboko a osobně mám za sebou 10 let technické produkce. Skončil jsem tuhle práci pro sebe považovat za důležitou někdy kolem r. 2002-03. Zažil jsem Zlatý časy a s počtem prodaného aparátu a z toho vyplývajícího jednání pořadatelů se kouzlo začlo vytrácet. Slušný cajk má dnes kdekdo, ale výsledek je o LIDECH. Pořadatel nekupuje náklaďáky mrtvého aparátu , ale VÝSLEDEK. Firmy kolem velkých měst a hlavně v Praze žijou z firemních akcí, prezentací, večírků. Velmi často je zásadní kvalita..LIDÍ!! Dochvilnost, čistota aparátu, oblečení a vystupování personálu, schopnost komunikovat německy či anglicky...a nebo taky rusky.. Kvalita zvuku a bezchybný průběh je samozřejmostí. Taková firma si vybuduje portfolio klientů a tam opravdu nejde jenom o ty peníze. Těm managerům ve firmách a v agenturách , kteří objednávají jde o život. O bytí v případě úspěchu a nebytí v případě prlůšvihu. Vás možná překvapí, že příjde malá firma s 5-ti lidma a koupí u nás RCF TT+ nebo NT sestavu...mě ne, vím, k čemu hodlají věci použít a vím, že se jim investice vrátí. Jinak ode mě nečekejte, že budu info víc rozkrývat. Uškodil bych sobě i Prodancu. Věřím v poctivou práci a v to, že každý má jakýsi pud sebezáchovy. Jsem rád, že našim zákazníkům se výborně daří. Kvalita aparátů se zvyšuje. Životní úroveň lidi, ktří k nám chodí se zvyšuje. Vás, které osobně znám považuji za úspěšné... Gratuluji, jen tak dál....