Fórum
Jak jsme začínali? -dvě TESLA bedny a ARM, na ton škatulky s piezzama, bastlený konce, bastlenej ekvalizér, mixpult HOUDEK, lampový páskový echo Dynacord snad z roku 1960, mikrofóny Cutec
(týý vole, to má canon!); když jsem jel pro OKD Praha západ s rukama, měl jsem uměleckej honorář = 185,-Kčs.
Samozřejmě to hrálo šíleně, ale nezapomeň že tehdejší ceny přístrojů v DEM byly v podstatě adekvátní tomu, co stojí věci dnes v eurech, zatímco můj solidní plat chemika v n.p. Léčiva byl 2150,- Kčs měsíčně. Tenkrát tady neměl dobrý cajky ani agent StB, kterej zvučil Gotta. A to mu ještě procházelo to pašování věcí zvenku a dycky dostal devizovej příslib, takže nemusel kupovat marku od veksláků... ježíš, díky že je to za náma! Když si to všechno vybavím, tak snad radši budu držet hubu a pracovat:-)
2 Petr V.: Ano, vím velmi dobře nač narážíš. Tam je to už zase o něčem jiném, blíží se to spíš světu Andrejů Babišů, Radovanů Krejčířů a Tomášů Pitrů. Třeba se jednou taky začnou házet navzájem v sudech do přehrad:-) Tam už to zase o koníčku není ani trochu, to už je JENOM byznis. A konkurenci je třeba mýtit všemi prostředky, ať to stojí co to stojí - i za tu cenu, že omylem podhodím i svojí vlastní nabídku (to se v nejmenované firmě fakt stalo, moc jsme se pobavili.) Ale to je svět kterému nerozumím a rozumět nechci. Nepotřebuju jezdit v Corvettě, Hummeru ani v Touaregu. (Informovaní jistě vědí, na které tři pány myslím.)