Fórum
2 Pavel Vojta: To, že nejaké presluchy v páráku sú beriem, rovnako ako to, že digitálny signál v audio ceste je dobre zrozumitelny. Je to podla mna dokonca viac poznat na zvuku, ako ten Super HaFi aktivny kabel co tu bol preberany. No ale pozrime sa napriklad ako to robia telekomunikacie. Teda priznam sa, ze v poslednej dobe odkedy u nas vymenili ustrednu za digitalnu a nezostavaju visiet kontakty na mechanickych prepinacoch, som uz davno nepocul v sluchadle ani naznak ako sused internetuje (dufam ze ho neodpojili :). A to ta moja linka z domu ide cca 2km asi hned vedla paru susedovej v spolocnom kabli dost volne skrutena a netienena. Ja viem, ze odstup sumu aparatu musi byt podstatne lepsi ako odstup sumu telefonneho hovoru, ale nehovor mi, ze je to v predu nejako vyrazne pocut ked su vsetky pary v paraku skrutene rovnako ako u telekomunikacii a navyse su samostatne tienene a len na dlzke 80m. My mame momentalne skor problemy s odrusenim dimmer boxov ktore rusia triakmi do siete. A to tam dole v racku nejaky filter uz je.