Fórum

12.10.2004 18:32
#3340 detail odpovědět

Tak, Tak! A aj unas na slovensku som mal pripad s hlavnym distributorom Behringer AUDIOPRO, ze tam clovek caka ako blby kym vobec nieco dostane, ale to je vraj cely Behringer slubotechna na dodavky a teminy a nebodaj ze sa nieco pokazi tak tu uz prestava sranda a cakat mesiac na vybavenie to je super... :-) A tam mam ceny este lepsiu ako v Prodance no pre tych par percent sa mi to neoplati a pozerat do krasneho cennika pre dealerov s tym, ze potom ked chcem nieco objednat tak na mna vyhulia odpoved, ze cakaju tovar kazdu chvilu a toto sa opakuje asi mesiac tak to je za tu zlavu uplne bomba. A zakaznikovi vysvetli ze v dnesnej dobe EU musi cakat na nieco z nemecka mesiac to joooo... Tak napr. na Beyerdynamic Opus 69S som cakal 9 tyzdnov s tym ze som sfukol aj cesky Audiopro, lebo mali iba verziu bez vypinaca a bola treba s vypinacom. To boli nervy. Takze nie je vsetko iba o najlepsej cene, ale o najlepsom sklade a servise. Vobec ked niekto ma tu chut hladat najlacnejsiu firmu na Behringer a pri tom prevola 300Kc a potom kupi Ćomposer, alebo Cross za 3000 to je takzvana vyhra. Cest tym co robia obraty vecsieho kalibru tym to prajem nech maju aj tych 5 ci 10 % naviac, ale aby to mali, este raz mali na sklade to je vec, vtedy sa dobre nakupuje. Ja by som v pohode presvedcil zakaznika ze ak chce moze to mat o 5-10% lacnejsie od XX firmy, ale na to musi cakat mesiac, kym ked to kupime z napr. Prodance ma to o dva dni doma. Hadajte kolko takych bude cakat na tych 5-10%? Skoro nik a o to tu ide. Preco chodia vsetci do Tesca aj ja neviem akych obchodov, lebo je tam skoro vsetko po kope a na sklade. Mne sa tiez nechce kupovat chlieb v Jednote za 22 a mlieko v Bille za 18 a xx, niekde inde tak to kupim naraz dajme tomu v Tescu a mam pokoj. How.